Bandenactie: Win een complete BBQ Party!

Bestel Continental banden voor uw heftruck en maak kans op mooie BBQ-prijzen!

Het barbecueseizoen is weer begonnen! Daarom maakt u bij Jungheinrich kans op mooie barbecueprijzen bij aanschaf van Continental banden. Win een georganiseerde barbecue t.w.v. €1.000,-, één van de drie BarrelQ Big Barbecues of een lederen bbq-schort! Hiernaast ontvangt u tijdens de actieperiode ook nog eens 10% korting* op de standaardprijs.

De beste banden voor uw heftruck

De actie is geldig voor alle Continental heftruckbanden (zowel in zwart als in non-marking). Geschikt voor alle types en merken heftrucks. Het maakt dus niet uit of u een truck van Jungheinrich heeft of niet. Bij Jungheinrich profiteert u van 10% korting*!

 

Zo maak je kans!

Per gekochte band gaat er een lot met uw naam in de BarrelQ. Hoe meer banden u koopt, hoe meer kans u maakt. Begin juli verloten we een compleet georganiseerde bbq t.w.v. €1.000,-.Daarnaast maak je elke maand kans op een BarrelQ Big BBQ of een lederen BBQ schort. De uitslag wordt bekend gemaakt via onze Facebookpagina.

 

De trekking vindt plaats op:

  • 2 mei
  • 6 juni
  • 4 juli

Profiteer direct van deze actie!

Win een complete BBQ Party

*  Korting is geldig op de bruto lijstprijs van alle Continental banden (excl. montage). Actie geldig van april t/m juni 2018. Op alle aanbiedingen zijn van toepassing de Algemene Leveringsvoorwaarden vastgesteld door de Vereniging van Fabrikanten van en Handelaren in Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmiddelen B.M.W.T., gevestigd te ’s-Gravenhage. Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage op 26 maart 2014.

Klik hier om de voorwaarden te downloaden.