onderhoud heftruck

Vragen over onderhoud

aan heftrucks?

Heeft u vragen over onderhoud aan uw hef- of magazijntrucks? Hier vindt u de meestvoorkomende vragen & antwoorden.

Onderhoud

Hoe onderhoud ik mijn heftrucks? Hoe voorkom ik storingen en schade aan mijn heftruck? Wat zijn de verschillen in onderhoud van diesel-, LPG of elektrische heftrucks en bestaat er een checklist om te controleren of de heftruck nog feilloos functioneert? Deze en andere vragen komen elke dag bij onze buitendienstmonteurs binnen.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen en de daarbij horende antwoorden.

Overzicht artikelen: heftruck onderhoud

Top 3 manieren om een heftruck accu te wisselen

U kunt de accu van uw heftruck op verschillende manieren verwisselen. Maar welke manier past het best bij uw situatie? Wij leggen het graag uit in onze top 3!

Diesel heftruck ontluchten in 6 stappen

Welke heftruck u ook heeft, het kan gebeuren dat er lucht in het brandstofsysteem komt. De oorzaak kan een luchtlek in een zuigleiding zijn, een te grof filter of te lang doorrijden met een te lege tank...

Hoe onderhoud ik de accu van mijn elektrische heftruck?

Na de aanschaf van een elektrische heftruck met tractieaccu, moet u de accu onderhouden. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Volg onze overzichtelijke checklists en download het gratis instructieblad. 

Hoe onderhoud ik mijn verbrandingsheftruck?

Na aanschaf van een verbrandingsheftruck is goed onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van de machine. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Volg onze overzichtelijke checklists en download het gratis instructieblad. 

Wat verbruikt mijn elektrische heftruck?

Het verduurzamen van logistieke processen is voor veel ondernemingen erg belangrijk. Door het energieverbruik van uw heftruck te meten kunt u flink besparen op uw energierekening. Maar hoe meet je dit eigenlijk?

Hoe laad ik mijn tractiebatterij?

Veiligheid in uw magazijn is levensbelangrijk. Het verkeerd laden van een tractiebatterij kan leiden tot uiterst gevaarlijke situaties. Maar wat is precies de juiste manier? 

Contact

Door een telefonische migratie kunnen problemen ontstaan tijdens het bellen. Door +31 toe te voegen aan ons nummer (+31172 44 67 89) heeft u een betere kans op een stabiele connectie.

Heeft u ons toch niet kunnen bereiken? Vul dan ons contactformulier in >

Onze excuses voor het ongemak!