heftruck criteria

Hoe kies ik een heftruck?

Heftruck criteria

Overzicht van alle artikelen die iets te maken hebben met criteria bij de heftruck keuze. Waarop moet u letten bij de keuze voor de juiste heftruck voor uw bedrijf?

Hoe kies ik een heftruck

Vorkheftrucks zijn onmisbaar voor talloze bedrijven. Of het een logistieke operatie betreft, een productieomgeving, of een specifieke inzet, zoals het opbouwen van bijvoorbeeld een festivalterrein. Voor het verplaatsen van de zware lasten is en blijft de hef- of magazijntruck een handig en betrouwbaar hulpmiddel. Maar welke truck heeft u eigenlijk nodig? Waarop moet u letten en wat moet u echt weten als het gaat om de heftruck keuze?

Hieronder vindt u een overzicht van artikelen die iets te maken hebben met keuze criteria's voor de juiste truck.

Overzicht artikelen: heftruck criteria

Zo haalt u optimaal rendement uit uw smalle gangen truck

Wie alles uit zijn smalle gangen truck wil halen, zal bij elke rit de optimale rijweg moeten kiezen. Vrijwel altijd is dat een diagonale beweging, maar wanneer moet de chauffeur die inzetten? Met de module magazijnnavigatie hoeft hij daar niet meer over na te denken. Daardoor stijgt de efficiëntie met maximaal 25 procent.

Alle soorten aanbouwapparatuur in één handig overzicht

Jungheinrich levert tal van verschillende typen aanbouwapparatuur voor de heftruck. Wat kunnen ze en waarmee moet u rekening houden bij het gebruik?

Handpalletwagen vs. elektrische palletwagen

De palletwagen is wereldwijd het meest gebruikte intern transportmiddel. Maar past de elektrische palletwagen of de handpalletwagen het best bij uw inzet? We schetsen de gebruikssituatie per truck.

Welke elektrische palletwagen is geschikt voor mijn inzet?

Bij Jungheinrich kunt u kiezen uit verschillende soorten elektrische palletwagens. Maar welke palletwagen past het best bij uw inzet? Wij zetten de modellen naast elkaar zodat u de juiste truck kunt kiezen!

Wat zijn de criteria om de juiste heftruck te kiezen?

Uiteraard is het belangrijk dat de truck de betreffende lasten op een veilige wijze kan heffen en transporteren. Maar er zijn veel meer criteria die een rol spelen. Hoe weet u zeker of een heftruck geschikt is voor de beoogde inzet? ....

Welke trucktype past bij welke transporttaak?

Intern magazijntrucks zijn er in allerlei uitvoeringen en voor de meest uiteenlopende transporttaken. Of er pallets moeten worden verplaatst, goederen moeten worden verzameld op rolcontainers, of trolleys naar de productievloer gebracht moeten worden. Er is altijd wel een truck die geknipt is voor de klus. Voor heel specifieke transportopdrachten zijn zelfs custom made trucks te verkrijgen. Voor welke werkzaamheden heeft u welke truck nodig? ...

Wanneer kies je welke heftruck cabine?

De belangrijkste reden dat een heftruck een cabine heeft, is veiligheid. Vallende goederen kunnen worden opgevangen door een beschermdak. Maar ook ergonomie en comfort zijn belangrijk en kunnen bijdragen aan de productiviteit...

Welke is de juiste heftruckband?

Heftrucks en banden hebben een sterkere band dan menigeen denkt. Comfort, draagvermogen, veilig werken, productiviteit én energieverbruik worden grotendeels bepaald door het ‘schoeisel’ van de truck. Een heftruckband is dus veel meer dan (meestal) zwart en rond.

Welk heftruck bedieningsconcept?

Een goede, fijngevoelige en intuïtieve bediening van de hydrauliekfuncties draagt bij aan de ergonomie van een truck. Voor het bedienen van de mastfuncties zijn zowel mechanische als elektrische systemen beschikbaar. Mechanische bedieningsconcepten zijn zeer nauwkeurig en snel, maar niet altijd even ergonomisch als gevolg van de vorm of positie van de hendels...

Verbrander: Diesel heftruck

Hoewel elektrisch aangedreven vorkheftrucks de laatste jaren aan een indrukwekkende opmars bezig zijn, is en de diesel heftruck in talloze inzetsituaties nog steeds favoriet. Diesel heftrucks danken die positie onder meer ...

Ga naar het overzicht van alle heftrucks

Contact

Door een telefonische migratie kunnen problemen ontstaan tijdens het bellen. Door +31 toe te voegen aan ons nummer (+31172 44 67 89) heeft u een betere kans op een stabiele connectie.

Heeft u ons toch niet kunnen bereiken? Vul dan ons contactformulier in >

Onze excuses voor het ongemak!