Orderpicktruck

Orderpicktruck van Jungheinrich

De orderpicktruck of orderverzameltruck is een magazijntruck voor het verzamelen van goederen (orders) volgens een (order)verzamellijst. Omdat niet overal complete pallets worden uitgeleverd, zijn orderpicktrucks speciaal voor het verzamelen van losse colli ontwikkeld.

Orderpicktruck ECE 220-225

Draagvermogen 2,5 t; Hefhoogte 125 mm. Deze horizontale orderpicktruck biedt de ideale omstandigheden voor het orderverzamelen: meer picks in minder tijd.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Orderpicktruck ECE 310

Draagvermogen 1,0 t; Hefhoogte 700 mm. Horizontale orderpicktruck voor ergonomisch orderverzamelen.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Orderpicktruck ECD 320

Draagvermogen 2,0 t; Hefhoogte 700 mm. Deze horizontale orderpicktruck met hefbaar lastdeel levert maximale orderpickprestaties bij zeer laag energieverbruik.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Orderpicktruck ECE 320

Draagvermogen 2,0 t; Hefhoogte 700 mm. Horizontale orderpicktruck met schaarheffing.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Orderpicktruck EKM 202

Draagvermogen 100 kg; Hefhoogte 3000 mm. Deze verticale orderpicktruck biedt de ideale omstandigheden voor het picken van kleingoed op grote hoogtes (tot 5,30m)

Meer informatie


Offerte aanvragen

Orderpicktruck EKS 110

Draagvermogen 1,0 t; Hefhoogte 4600 mm. Deze verticale orderpicktruck is speciaal ontwikkeld voor het eerste tot derde niveau.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Orderpicktruck EKS 210-312

Draagvermogen 1,0 - 1,2 t; Hefhoogte 3000 - 9500 mm. Deze verticale orderpicktruck benut de hoogte van uw magazijn volledig en vergroot u de efficiëntie en uw servicegraad.

Meer informatie


Offerte aanvragen

Deskundig advies bij aanschaf van uw orderpicktruck

Er zijn 2 soorten orderpicktrucks : de horizontale orderpicktruck en de verticale orderpicktruck. Voor beide typen is de grijphoogte verschillend. De horizontale orderpicktruck is geschikt voor orderverzamelen tot het eerste stellingliggerniveau met het voordeel dat meer picks in minder tijd behaald kunnen worden. De verticale orderpicktruck is speciaal ontwikkeld voor het orderpicken bij hogere grijphoogtes, tot maximaal boven de 11 meter. Wij adviseren u graag welke orderpicktruck bij u past.

Waarom een orderpicktruck van Jungheinrich

De Jungheinrich horizontale orderpicktruck is de nummer één voor efficiency, ergonomie en veiligheid tijdens het orderverzamelen. Onze verticale orderpicktruck biedt praktische en energiezuinige hulp voor het orderpicken bij grotere grijphoogtes. Jungheinrich heeft zeker de juiste orderpicktruck voor u.

< terug naar heftruck overzicht

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Direct antwoord op
uw vraag