Elektrische palletwagen

Elektrische palletwagen van Jungheinrich

De elektrische palletwagens van Jungheinrich zijn uiterst efficiënt, altijd betrouwbaar en maken het verplaatsen van pallets eenvoudig. Voor iedere inzet hebben wij de juiste palletwagen. Het compacte design en de krachtige AC-aandrijftechniek zorgen voor een continue inzetbaarheid, zelf onder de zwaarste omstandigheden.

De zuinigste elektrische palletwagen op de markt

De elektrische palletwagens van Jungheinrich zijn enorm energiezuinig en rijden langer door op één acculading. De onderhoudsvrije AC-motor zorgt voor een efficiëntieverhoging tot wel 25%. We bieden onze elektrische palletwagens met loodzuur accu dan ook aan met 2 Ploegen Garantie garantie. Eén keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Ook kunt u kiezen voor de nieuwste lithium-ion techniek.

Elektrische palletwagens

Elektrische palletwagens worden vaak in meeloopuitvoering ingezet. In dat geval loopt de bestuurder achter of naast de palletwagen.

Meeloop palletwagens


Offerte aanvragen

Elektrische palletwagens

Elektrische meerij palletwagens zijn handig om over langere afstanden lasten te vervoeren. Onze modellen zijn energiezuinig, krachtig en ergonomisch ontworpen.

Meerij palletwagens


Offerte aanvragen

Wendbaar en gebouwd voor de zwaarste omstandigheden

Onze elektrische palletwagens zijn ontworpen om onder alle omstandigheden efficiënt te werken. Het compacte design maakt onze elektrische palletwagens ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes zoals in vrachtwagens. De robuuste onderdelen als het massieve, stalen chassis, de brede vorken en de technische componenten zorgen dat de palletwagen altijd klaar is voor gebruik. Bovendien zijn onze palletwagens ontworpen conform de veiligheidsvoorschriften zodat de bestuurder tijdens het bedienen altijd binnen de contouren van de truck blijft.

Waarom een elektrische palletwagen van Jungheinrich

Jungheinrich levert het meest complete aanbod aan elektrische palletwagens. Of u die nu wilt meenemen in de vrachtauto, wilt laden en lossen aan het dock of 3 pallets tegelijk wilt verplaatsen. Wij bieden ook RVS-modellen (roestvrijstaal) die corrosiebestendig zijn. Wij adviseren u graag welke elektrische palletwagen bij u past.

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

< terug naar heftruck overzicht

Direct antwoord op
uw vraag
Profishop aanbiedingen
 • Premium product
  Jungheinrich hand palletwagen AM 22
  Jungheinrich hand palletwagen AM 22

  2.200 kg draagvermogen & 1150 mm vorklengte.

  vanaf € 417,- Naar de webshop

 • Premium product
  Schaarhefwagen Jungheinrich® AMX 10
  Schaarhefwagen Jungheinrich® AMX 10

  hand-hydraulisch. Capaciteit 1000kg. Standaard snelhef.

  vanaf € 1.262,50 Naar de webshop

 • Nieuw
  Elektrische palletwagen EJE M13
  Elektrische palletwagen EJE M13

  cap. 1300 kg, vorklengte 1150 mm

  Naar de webshop

 • NIEUW
  Elektrische palletwagen Jungheinrich EJE M15
  Elektrische palletwagen Jungheinrich EJE M15

  Elektrisch heffen en verrijden tot 1.500 kg.

  € 2.888,- Naar de webshop