2 Ploegen Garantie

Minder zorg, meer rendement!

2 ploegen garantie

Onafhankelijke testen bevestigen keer op keer dat Jungheinrich hef- en magazijntrucks bijzonder zuinig omgaan met energie. Onze elektrische modellen zijn vaak zo economisch dat we met een gerust hart een 2 Ploegen Garantie kunnen afgeven. Eén keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Tel uit uw winst!

Wisselaccu cadeau

Minder energieverbruik betekent natuurlijk een directe kostenbesparing, want energie die je niet verbruikt, hoef je ook niet terug te stoppen in de accu. Daarnaast biedt de unieke 2 Ploegen Garantie nog meer voordelen. Zo vervalt de noodzaak om te investeren in wisselaccu’s en wisselstations. Ook de aanschaf van kostbare hulpmiddelen en de tijdrovende inzet van personeel zijn verleden tijd.

Een extra voordeel van de 2 Ploegen Garantie is dat de betrokken accu’s minder laadcycli doormaken tijdens hun leven. Dit verlengt hun levensduur en draagt bij aan minimale kosten rondom elektrisch intern transport. En om de zekerheid rondom deze 2 Ploegen Garantie extra te benadrukken: mocht de accu onverwacht minder dan twee ploegendiensten inzetbaar zijn, dan levert Jungheinrich alsnog een wisselaccu. Gratis natuurlijk.

In elke segment is er wel een model met 2 Ploegen Garantie.

Vraag direct meer informatie aan.

< terug naar heftruck overzicht