Training 'Veilig werken in het magazijn'

Hoe veilig is uw werkplek?

Dagelijks prettig samenwerken in een veilig en goed georganiseerd magazijn is mogelijk dankzij de nieuwe training “Veilig werken in het magazijn” van Jungheinrich. Onze ervaren praktijktrainers maken u op een constructieve manier bewust van uw eigen veiligheid én die van anderen.

De professionele training wordt op uw eigen locatie gegeven en kent een praktische aanpak met veel interactie. Zo wordt u tijdens het theoriegedeelte gestimuleerd om eigen situaties in te brengen.

Tijdens het praktijkgedeelte voert u samen met uw trainer een grondige inspectie uit. Op die manier komen eventueel gevaarlijke situaties van uw magazijn naar voren. U krijgt goede uitleg over de risicohaarden van uw magazijn en vanzelfsprekend komt Jungheinrich ook met oplossingen.
De inventarisatie van de risico’s en de aanbevolen veiligheidsmaatregelen kunt u bovendien opnemen in uw RI&E.

Na de training zijn u én uw medewerkers uitstekend op de hoogte van de actuele veiligheidseisen in uw magazijn. Iedere deelnemer ontvangt een getuigschrift en een hand-out van de training.

Vraag meer informatie aan

Contact

Door een telefonische migratie kunnen problemen ontstaan tijdens het bellen. Door +31 toe te voegen aan ons nummer (+31172 44 67 89) heeft u een betere kans op een stabiele connectie.

Heeft u ons toch niet kunnen bereiken? Vul dan ons contactformulier in >

Onze excuses voor het ongemak!

Hoe veilig is uw magazijn?

Wilt u weten hoe veilig uw magazijn is?

Vraag hier een Quickscan van uw magazijn aan.