Financial lease

Van huur tot eigendom: De keuze is aan u

Financiering van heftrucks

U wilt het eigendom verkrijgen over een heftruck en/of stellingen, maar niet in één keer de volledige investering financieren? Kies dan voor financial lease. In samenwerking met twee leasemaatschappijen biedt Jungheinrich u de mogelijkheid om een financial leasecontract af te sluiten. Bij het afsluiten van een financial leaseovereenkomst wordt u direct economisch eigenaar en na betaling van alle termijnen ook juridisch eigenaar.


Zowel gebruikte als nieuwe trucks en stellingen kunnen wij in financial lease aanbieden. Dit kan al bij een investeringswaarde vanaf €2.500,- (vanaf € 10.000,- bij stellingen). U kunt kiezen uit verschillende looptijden van 12 t/m 84 maanden (t/m 60 maanden bij stellingen). Daarnaast biedt financial lease mogelijk fiscale voordelen, zoals de investeringsaftrek en de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

De voordelen van financial lease:

  • Direct economisch eigenaar
  • Mogelijke fiscale voordelen
  • Flexibele contractlooptijden
  • Vast maandbedrag
  • Geen investering met eigen geld

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Contact

Door een telefonische migratie kunnen problemen ontstaan tijdens het bellen. Door +31 toe te voegen aan ons nummer (+31172 44 67 89) heeft u een betere kans op een stabiele connectie.

Heeft u ons toch niet kunnen bereiken? Vul dan ons contactformulier in >

Onze excuses voor het ongemak!