Heftruck huren

7 Voordelen waarvan u direct profiteert

Heftruck huren heeft voordelen

1 Geen overcapaciteiten
Huur heftrucks, palletwagens, reachtrucks, stapelaars en orderpickers van Jungheinrich Heftruckverhuur staan altijd voor u gereed om bij te springen. Seizoenspieken of gewoon een eenmalige grote order: door uw heftrucks te huren hoeft u niet het hele jaar uw vloot op één piek af te stemmen. Dat spaart kosten.

2 Overbrug uitval
Valt uw eigen heftruck onverhoopt uit? Uw interne logistiek hoeft niet stil te vallen. Eén telefoontje is voldoende om snel weer verder te kunnen uitleveren.

3 Bindt geen kapitaal
Door uw heftruck, palletwagen, reachtruck, stapelaar of orderpicker te huren, blijft u financieel flexibel. Investeren is niet nodig. Rente, afschrijving, verzekering en servicekosten? U bent er geen tijd en geld aan kwijt, want het zit allemaal in onze huurtarieven inbegrepen.

4 Aftrekbaar op de belastingen
Huurkosten voor de heftruck, palletwagen, reachtruck, stapelaar of orderpicker zijn volledig aftrekbaar als bedrijfskosten. Dat vermindert uw belasting. Het huurtarief blijft gedurende de looptijd constant.

5 Modernste en milieuvriendelijkste technieken
Jungheinrich huur heftrucks, huur palletwagens, huur reachtrucks, huur stapelaars en huur orderpickers zijn gemiddeld niet ouder dan twee jaar. Onze trucks beschikken dus altijd over de nieuwste, productiefste, zuinigste en meest milieuvriendelijke technieken. Betrouwbaar en modern, dat werkt prettig en vertrouwd.

6 Uw huur heftruck snel beschikbaar
In 80% van alle gevallen is uw huur heftruck, huur palletwagen, huur reachtruck, huur stapelaar of huur orderpicker in minder dan 24 uur bij u aanwezig. Ook bij een grote inzet kunnen wij in zeer korte tijd een complete vloot huur heftrucks samen stellen.

7 Vakkundig advies
Onze deskundige medewerkers staan u graag met raad en daad ter zijde. Niet alleen leveren wij voor u de passende heftruck. Indien gewenst zoeken we voor u ook de juiste aanbouw- of randapparatuur.

Stuur mij direct een huurtarief

Tip: Huur uw heftruck in Nederland én in het buitenland!
Niet alleen voor het huren van heftrucks, palletwagens, reachtrucks, stapelaars en orderpickers in Nederland staan wij voor u klaar. Jungheinrich heeft heftruckverhuur depots door heel Europa. We ondersteunen u graag. Ook bij internationale opdrachten!

Direct antwoord op
uw vraag
Profishop aanbiedingen
 • NIEUW
  Elektrische palletwagen Jungheinrich EJE M15
  Elektrische palletwagen Jungheinrich EJE M15

  Elektrisch heffen en verrijden tot 1.500 kg.

  € 2.888,- Naar de webshop

 • Bodemklepcontainers
  Tot 2000kg capaciteit en tot 1m³ volume
  Tot 2000kg capaciteit en tot 1m³ volume

  Eenvoudig te openen

  vanaf € 730,55 Naar de webshop

 • Elektrische palletwagen Ameise®
  1300 kg capaciteit.
  1300 kg capaciteit.

  Handmatig heffen, elektrisch verplaatsen.

  € 1279,- Naar de webshop