Miet-Service

Heftrucks huren bij Jungheinrich

Binnen 24 uur geleverd

Een tijdelijke piek, een bijzonder project of extra seizoensdrukte? Welke uitdaging u ook heeft, wij bieden u altijd de perfect passende truck bij uw klus. Binnen 24 uur geleverd!

Een heftruck huren doet u bij Jungheinrich

 

De huur heftrucks van Jungheinrich staan voor u klaar. Onze vloot bestaat uit meer dan 35.000 huur heftrucks, elektrische palletwagens, stapelaars, reachtrucks en orderpickers in heel Europa. In alle soorten, maten en capaciteiten. Betrouwbaar, modern en binnen 24 uur beschikbaar. Wij helpen u snel en professioneel een heftruck te huren! Onze deskundige medewerkers staan u graag met raad en daad ter zijde om de juiste heftruck te huren. Niet alleen leveren wij voor u de passende heftruck. Indien gewenst zoeken we voor u ook de juiste aanbouw- of randapparatuur. Jungheinrich huur hef,- en magazijntrucks zijn gemiddeld niet ouder dan twee jaar. Onze trucks beschikken dus altijd over de nieuwste, productiefste, zuinigste en meest milieuvriendelijke technieken.

 

 

 

Bekijk onze huurvloot

Bekijk onze huurvloot

Van palletwagen tot heftruck en van reachtruck tot smalle gangen truck. Met de grootste huurvloot van Europa vind u bij ons vind u een truck voor iedere inzet. Bovendien is onze huurvloot voorzien van de modernste technieken.

Bekijk onze huurvloot > 

Heftruck huren: de voordelen

Heftruck huren: de voordelen

Wilt u extra capaciteit tijdens seizoenspieken, uitval overbruggen of wilt u profiteren van financiële voordelen? Hier leest u alle voordelen van het huren van een heftruck bij Jungheinrich.

Ontdek de voordelen >

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wilt u deskundig advies over het huren van een heftruck of heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling. U kunt ons bellen op  088 - 900 8888 of stuur ons een bericht in de online chat. We ondersteunen u graag!

Neem contact met ons op

 

Jungheinrich & BMWT Verhuurvoorwaarden

 

 

Direct antwoord op
uw vraag
Profishop aanbiedingen
 • NIEUW
  Elektrische palletwagen Jungheinrich EJE M15
  Elektrische palletwagen Jungheinrich EJE M15

  Elektrisch heffen en verrijden tot 1.500 kg.

  € 2.888,- Naar de webshop

 • Bodemklepcontainers
  Tot 2000kg capaciteit en tot 1m³ volume
  Tot 2000kg capaciteit en tot 1m³ volume

  Eenvoudig te openen

  vanaf € 730,55 Naar de webshop

 • Elektrische palletwagen Ameise®
  1300 kg capaciteit.
  1300 kg capaciteit.

  Handmatig heffen, elektrisch verplaatsen.

  € 1279,- Naar de webshop