Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Jungheinrich ETV216i reachtruck
03/19/2019

Jungheinrich ETV 216i reachtruck wint iF Design Award

Hamburg/München – De Jungheinrich ETV 216i reachtruck heeft de iF Design Award in de categorie Product gewonnen. Voor de 18e keer neemt de fabrikant van intralogistieke oplossingen de prijs in ontvangst.

  • iF Design Award is één van de belangrijkste designprijzen ter wereld
  • ETV 216i is ’s werelds eerste reach truck met geïntegreerde lithium-ion accu

De ETV 216i is ’s werelds eerste reachtruck met geïntegreerde lithium-ion accu. De accu is niet langer in de vertrouwde accutrog gehuisvest, maar geïntegreerd onder de stoel en de voetenruimte. Door de nieuwe plaats van de accu kon Jungheinrich de ETV 216i van een compleet nieuw ontwerp voorzien. Hoofd Industrieël Ontwerp Michael Niebuhr: “Tijdens de ontwikkeling van de ETV 216i werkten onze designers en ingenieurs nauw samen. Het resultaat is een reachtruck die design en prestatie combineert, zonder het gebruikersgemak uit het oog te verliezen. De iF Award bevestigt dat we op de goede weg zitten met ons vernieuwde heftruckconcept.”

Eerste iF Design Award in 1954 

In 1954 won Jungheinrich zijn eerste iF Design Award. Tevens won Jungheinrich dit jaar de award ’65 years of iF design award participation’. CEO iF Ralph Wiegmann: “Dat is expertise op het gebied van design, gecombineerd met kwaliteit, degelijkheid en innovatie.”

Heeft u nog vragen?