Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Jungheinrich Nieuws

Nieuwsoverzicht

Productnieuws

De vorig jaar geïntroduceerde B-serie heftrucks zijn instapmodellen voor de dagelijkse transport- en stapeltaken. Vanaf heden is deze serie naast loodzuur, ook beschikbaar met lithium-ion accu.

Lees hier meer
Productnieuws

Met de vernieuwde EFG 4-serie brengt Jungheinrich een reeks uiterst krachtige en comfortabel te bedienen elektrische heftrucks op de markt. Dankzij beter zicht, meer kracht, meer ruimte voor de chauffeur en de nieuwste lithium-ion techniek koppelen de trucks efficiëntie aan productiviteit. 

Lees hier meer
Productnieuws

Met het introduceren van de eerste trucks uit de EJCi-familie, zet Jungheinrich de volgende stap met zijn lithium-ion trucks. Deze meeloop stapelaars met wielarmheffing zijn de eerste met geïntegreerde lithium-ion accu.

Lees hier meer

Met de EJEi XS-serie brengt Jungheinrich een nieuwe en nog betere versie van de EJE lithium-ion palletwagen op de markt. De supercompacte en krachtige palletwagens met onderhoudsvrije lithium-ion accu is de nieuwe benchmark.

Lees hier meer

De ERE 225i is een nieuw ontworpen palletwagen. Dankzij de geïntegreerde lithium-ion accu is de palletwagen nog compacter, wendbaarder en sneller dan een conventionele palletwagen met loodzuur accu.

Lees hier meer
Productnieuws

Jungheinrich heeft de li-ion familie uitgebreid met de AME 13 en AME 15 elektrische palletwagens. De nieuwkomers zetten nieuwe maatstaven voor uw basistransportbehoeften.

Lees hier meer
productnieuws

Voor de handling en het stapelen van twee pallets tegelijk vernieuwt Jungheinrich zijn serie duo stapelaars. Compacter dan ooit, voorzien van talrijke handige eigenschappen en passend voor elke inzet: de EJD familie. 

Lees hier meer
Productnieuws

Jungheinrich breidt zijn aanbod elektrische palletwagens uit met een nieuw instapmodel: de Ameise PTE 1.1 met lithium-ion accu. De truck is de logische vervolgstap op de handpalletwagen en maakt het werk makkelijker en ergonomisch verantwoord.

Lees hier meer
Wet- & Regelgeving

Per 1 juli 2020 heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een wijziging van het Arbeidsomstandighedenbesluit doorgevoerd. Het is niet meer toegestaan om een werkkooi, werkbak of werkplatform in combinatie met een heftruck te gebruiken.

Lees hier meer
Huurvloot

hagebau Logistics kiest voor de huurtrucks van Jungheinrich. De logistieke divisie van hagebau Groep ruilt zijn diesel heftrucks in voor elektrisch aangedreven intern transportmaterieel. Door de overstap is de logistieke operatie flexibeler en kostenefficiënter.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?