FleetRadar software wint IFOY Award

FleetRadar: onze Indoor Positioning oplossing

Indoor Positioning wint de Heftruck van het Jaar 2017 award.

De IFOY Award 2017 in de categorie Special of the Year is gegaan naar het Indoor Positioning softwareprogramma van Jungheinrich: FleetRadar. De internationale jury koos voor dit intelligente systeem, omdat het programma heel eenvoudig al het intern transportmateriaal kan lokaliseren. Een must-have voor de vlootbeheer anno 2017.

Het grote voordeel van FleetRadar is dat de posities van de heftrucks en magazijntrucks worden doorgegeven aan uw vlootbeheersoftware. Zo kunt u live en achteraf allerlei rapportages uitdraaien en bewegingsanalyses maken. Hierdoor kunt u enkele processen en routes optimaliseren in uw magazijn. Ook is het mogelijk om trucks toe te wijzen aan verschillende afdelingen, trucks een snelheidslimiet toe te wijzen of een waarschuwing te geven als een truck verkeerd geparkeerd wordt. 

Meer over Indoor Positioning: FleetRadar

De beslissende factor voor de jury was de uitmuntende marktrelevantie en het zeer hoge klantvoordeel. De redenen van de jury: ’’De indoor lokalisatie oplossing biedt een scala aan voordelen voor de klanten, dankzij de verbeterde transparantie en de verhoogde productiviteit van de truckvloot.

Het concept maakt gebruik van smartphones en bluetooth technologie. Snel en tegen lage kosten. De meest voorkomende nadelen van andere technologieën, zoals hoge kosten of gevoeligheid voor vuil, gaan in dit geval niet op.’’ 

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.