Internationale Heftruck van het Jaar 2019

Heftruck van het jaar 2019

Jungheinrich is genomineerd voor drie IFOY Awards (Internationale Heftruck van het Jaar verkiezing). Onze reachtruck ETV 216i - ’s werelds eerste reachtruck met geïntegreerde lithium-ion accu, het miniloadsysteem STC 2B1A en het assistentiesysteem zoneCONTROL dingen mee naar een IFOY Award. De IFOY Awards 2019 worden op 26 april in Wenen uitgereikt.

Assistentiesysteem zoneCONTROL

Het assistentiesysteem zoneCONTROL verhoogt de veiligheid in het magazijn. Een radiomodule op de truck correspondeert met de armaturen die op verschillende plekken in het magazijn zijn aangebracht. Rondom de armatuur is een cirkelvormig zendveld vastgesteld. Afhankelijk van de afstand tot de armatuur activeert de op de truck gemonteerde radiomodule een handeling, zoals het remmen van het voertuig.

Over de IFOY-awards

De titels voor de Hef- en Magazijntrucks van het Jaar worden toegekend door een internationale jury van meer dan 20 vakjournalisten. De finalisten worden vergeleken met hun respectievelijke concurrerende modellen of oplossingen. Bij hun beoordeling worden ze bijgestaan door experts van het toonaangevende Duitse Fraunhofer Institut für Materialfluss und Logistik en het testteam van het Nederlandse Buro Andersom.

Vraag meer informatie aan over de genomineerden!

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.