Scholing en opleiding

Wie bij ons wordt aangenomen, vliegt er direct weer uit!

Jungheinrich biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Jungheinrich besteedt veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. Als Sales Trainee of Account Manager vlieg je er zelfs -letterlijk- meteen weer uit nadat je bent aangenomen! Je reist dan een paar weken naar onze fabrieken in Duitsland voor uitgebreide verkoop- en producttrainingen. Zo kun je je talenten verder uitbouwen.

Arco Hoeflak, Adviseur/verkoper bij Jungheinrich

Arco Hoeflak, Adviseur/verkoper in Noord-Brabant en Utrecht-Zuid: "Als beginnend adviseur kreeg ik in de eerste zes weken een gedegen opleiding in Duitsland (Hamburg en München) en in Alphen aan den Rijn. In die weken werd ik vertrouwd gemaakt met ons specifieke aanbod. Vervolgens ging ik onder begeleiding van een District Verkoopleider nader kennis maken met mijn rayon en (potentiële) klanten. Gaandeweg leerde ik het salesvak nóg beter uitoefenen.

 

Servicetechnicus: je kent onze trucks als geen ander

Ook in andere functies zorgen we voor de optimale begeleiding. Als servicetechnicus bijvoorbeeld, leer je onze hef- en magazijntrucks kennen als geen ander tijdens speciale cursussen met andere technici in onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Zo kun je zelfverzekerd aan de slag in jouw vaste regio. Wanneer er nieuwe modellen van onze heftrucks worden geïntroduceerd, krijg je natuurlijk opnieuw training. En ook zijn er regelmatige opfriscursussen om je kennis op peil te houden.

Binnendienstmedewerker: bekend met het bedrijf, van binnen tot buiten
Nieuwe binnendienstmedewerkers leren het bedrijf van binnen tot buiten kennen met uitgebreide inwerkschema's, waarbij ze op bijna alle afdelingen even meekijken. Maar ook persoonlijke opleidingstrajecten behoren tot de mogelijkheden, zodat je je blijft ontwikkelen.

Solliciteer direct
Kortom: ben je op zoek naar een werkgever die je én de intensieve begeleiding geeft om je functie optimaal te vervullen, én de ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij Jungheinrich aan het juiste adres! Een ambitieus bedrijf wordt immers gevormd door gedreven mensen.

Meer weten over werken bij Jungheinrich, of een gesprek over de mogelijkheden om je carrière bij ons in de lift te zetten? Neem dan contact op met onze afdeling HR.

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.