Lithium-ion accu's

Ontwikkeld door Jungheinrich

Lithium-ion accu

Efficiënt, duurzaam en compact. Dat zijn de voordelen van de innovatieve lithium-ion accu’s van Jungheinrich. De snelle laadtijden, het onderhoudsvoordeel (onderhoudsvrij) en de lange acculevensduur brengen uw energie-uitgaven omlaag. Door het efficiëntere laadproces is een energiebesparing van tot wel 20% mogelijk.

Voordelen lithium-ion accu's :

  • Onderhoudsvrij
  • Geen tijdverlies door water bijvullen
  • Geen schadelijke of zure gassen / dampen meer , geen knalgas
  • Snelle tussenladingen mogelijk
  • 50% opladen in slechts 30 minuten
  • Sneller laden, volledige lading in slechts 80 minuten
  • Energie besparen door hogere efficiëntie (ongeveer 30%)
5 jaar garantie lithium-ion accu

Bij Jungheinrich krijgt u een garantie van 5 jaar op alle lithium-ion accu's. 

Eerste lithium-ion fabrikant

In 2011 introduceerde Jungheinrich als eerste fabrikant lithium-ion techniek in heftrucks en magazijntrucks. Tot op de dag van vandaag is Jungheinrich de enige in de branche die zowel de accu’s, accu laders als de trucks in eigen huis ontwikkelt. Omdat we alles zelf ontwikkelen kunnen de componenten precies op elkaar afgestemd worden. 

Onderhoudsvrij en ruimte besparend

Lithium-ion accu’s

Lithium-ion accu’s van Jungheinrich zijn onderhoudsvrij. In tegenstelling tot lood-zuur accu’s hoeft u geen gedemineraliseerd water toe te voegen. Omdat bij lithium-ion  accu’s geen gassen of zuren ontstaan, zijn speciale acculaadruimtes en lucht-afzuiginstallaties niet meer nodig. Zo bespaart u kostbare ruimte in uw bedrijf. 

Energiezuinig en ergonomisch

Energiezuinigheid is een erg belangrijk thema voor Jungheinrich. Dankzij onze lithium technologie in onze trucks is de ergonomie verbeterd. Dit komt omdat de accu veel kleiner en lichter is. Zo is er meer ruimte op de truck voor de bestuurder. Ook is de levensduur van lithium-ion accu’s drie keer zo groot als die van lood-zuur accu’s. 

Hoge beschikbaarheid van de trucks

Onze lithium-ion accu’s zorgen met snelle laadtijden voor een hoge beschikbaarheid van uw trucks. Na 30 minuten laden absorbeert de accu 50 procent van haar capaciteit en na 80 minuten is de accu volledig opgeladen. Door de accu op te laden tijdens pauzes en rusttijden zijn uw trucks 24/7 beschikbaar.

Vraag meer informatie aan