Indoor Positioning

Veiligheid en efficiency in het magazijn

Indoor Positioning het warehouse management systeem (WMS) van Jungheinrich

Dankzij het gebruik van Indoor Positioning worden de posities van heftrucks en magazijntrucks continu doorgegeven aan uw vlootbeheersoftware. Zo wordt het mogelijk om zowel ‘live’ als achteraf de meest uiteenlopende rapportages en bewegingsanalyses te maken.

De techniek maakt gebruik van smartphones in elke heftruck en magazijntruck. In combinatie met meerdere in het magazijn geïnstalleerde beacons, kan de positie van een truck zeer nauwkeurig worden bepaald. De data wordt direct doorgestuurd aan een server.

Indoor positioning: snel en flexibel

De Indoor Positioning software is een nieuw onderdeel van het vlootbeheerpakket ISM Online. Het pakket is gebaseerd op het internet en is intuïtief te bedienen. Eenvoudige, overzichtelijk vormgegeven grafieken en tabellen maken het werken met de software eenvoudiger. ISM Online is voor het beheer van zowel Jungheinrich vloten, als gemengde vloten geschikt en is bedoeld om de sturing van beheerders te vergroten. Zo kunnen de heftrucks en magazijntrucks efficiënter worden ingezet.

 Gebaseerd op awiloc© positioning technology van:

Indoor Positioning software gebaseerd op awiloc© positioning technology

Ontvang direct een offerte in uw mail!

De voordelen van Indoor Positioning

TruckFinder

Door gebruik te maken van de Truckfinder heeft u altijd en overal inzicht in uw magazijn. Bent u op zoek naar een beschikbare truck om een nieuwe order in te laden? Geen probleem, de TruckFinder toont u waar de trucks te vinden zijn in het magazijn.

ZoneGuard

Met ZoneGuard behoren diefstal en verlies van uw trucks tot het verleden. Wanneer een van uw trucks het door u aangegeven gebied verlaat, zal ZoneGuard een alarm afgeven. U ontvangt dan ook direct een waarschuwing via e-mail of sms, waardoor u direct kan reageren.

SpeedZoning

Als er veel voetgangers in en rond uw magazijn lopen, kan het zijn dat uw trucks te maken hebben met snelheidsrestricties. SpeedZoning maakt het mogelijk om limieten in te stellen voor bepaalde gebieden. Zodra uw voertuig zich bevindt in een gebied met een restrictie, zal de gebruiker worden geïnformeerd via de smartphone op de truck. Op deze manier worden ongelukken voorkomen en wordt de veiligheid in uw magazijn verbeterd.

RouteOptimizer

De RouteOptimizer visualiseert de routes die uw truck rijdt. Op deze manier kunt u direct potentiële gevarenzones identificeren en aanpakken. Maar deze informatie kan ook worden gebruikt om de transportroutes te optimaliseren. Hierdoor wordt de effectiviteit in uw magazijn vergroot.

LoadCheck

LoadCheck helpt u om te bepalen of uw truck lading meeneemt, of niet. Door de informatie te combineren met de gegevens van TruckFinder en de RouteOptimizer, kunt u intelligente analyses maken van alle ritjes met en zonder lading. Zo kunt u de productiviteit verder vergroten.

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.

Downloads

Brochure Indoor Postioning

Nieuwsgierig? We nemen u in onderstaande video mee in het proces: