Onze Indoor Positioning oplossing

FleetRadar

Indoor Positioning van Jungheinrich

Dankzij het gebruik van onze Indoor Positioning oplossing FleetRadar, worden de posities van heftrucks en magazijntrucks continu doorgegeven aan uw vlootbeheersoftware. Zo wordt het mogelijk om zowel ‘live’ als achteraf de meest uiteenlopende rapportages en bewegingsanalyses te maken.

FleetRadar is gebaseerd op een bestaand model in de consumentensector. Elke truck wordt uitgerust met een smartphone, die in verbinding staat met diverse beacons (bluetooth kastjes) die geïnstalleerd zijn in het hele magazijn. Deze smartphones en beacons geven de locatie van de trucks weer en verzenden de gegevens direct naar de server. Via een webapplicatie kunnen de locaties en de routes van een truck worden gevolgd. De verwerkte data die gebaseerd is op deze informatie kan ook bekeken worden, op elk gewenst moment of live zonder vertraging.

Wat is er allemaal mogelijk?
Er zijn vier applicatie mogelijkheden: TruckFinder, RouteOptimizer, ZoneGuard en SpeedZoning. TruckFinder is de basis instelling voor het lokaliseren van voertuigen. RouteOptimizer wordt gebruikt om de rijroutes te analyseren, om problemen te identificeren en om mogelijke verbeteringen te initiëren. ZoneGuard wijst trucks toe aan verschillende afdelingen. Zodra een truck een bepaalde zone verlaat, wordt er een e-mail gestuurd naar de warehouse manager.  SpeedZoning geeft een waarschuwing zodra de snelheidslimiet wordt overgeschreden of wanneer een truck verkeerd geparkeerd wordt. De waarschuwing verschijnt eerst op de smartphone van de bestuurder en als e-mail naar de warehouse manager. Dit gebeurt zonder dat de besturing van de trucks wordt belemmerd. 

FleedRadar: snel en flexibel

De Indoor Positioning software is een nieuw onderdeel van het vlootbeheerpakket ISM Online. Het pakket is gebaseerd op het internet en is intuïtief te bedienen. Eenvoudige, overzichtelijk vormgegeven grafieken en tabellen maken het werken met de software eenvoudiger. ISM Online is voor het beheer van zowel Jungheinrich vloten, als gemengde vloten geschikt en is bedoeld om de sturing van beheerders te vergroten. Zo kunnen de heftrucks en magazijntrucks efficiënter worden ingezet.

 Gebaseerd op awiloc© positioning technology van:

Indoor Positioning software gebaseerd op awiloc© positioning technology

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan

De voordelen van Indoor Positioning

TruckFinder

Door gebruik te maken van de Truckfinder heeft u altijd en overal inzicht in uw magazijn. Bent u op zoek naar een beschikbare truck om een nieuwe order in te laden? Geen probleem, de TruckFinder toont u waar de trucks te vinden zijn in het magazijn.

ZoneGuard

Met ZoneGuard behoren diefstal en verlies van uw trucks tot het verleden. Wanneer een van uw trucks het door u aangegeven gebied verlaat, zal ZoneGuard een alarm afgeven. U ontvangt dan ook direct een waarschuwing via e-mail of sms, waardoor u direct kan reageren.

SpeedZoning

Als er veel voetgangers in en rond uw magazijn lopen, kan het zijn dat uw trucks te maken hebben met snelheidsrestricties. SpeedZoning maakt het mogelijk om limieten in te stellen voor bepaalde gebieden. Zodra uw voertuig zich bevindt in een gebied met een restrictie, zal de gebruiker worden geïnformeerd via de smartphone op de truck. Op deze manier worden ongelukken voorkomen en wordt de veiligheid in uw magazijn verbeterd.

RouteOptimizer

De RouteOptimizer visualiseert de routes die uw truck rijdt. Op deze manier kunt u direct potentiële gevarenzones identificeren en aanpakken. Maar deze informatie kan ook worden gebruikt om de transportroutes te optimaliseren. Hierdoor wordt de effectiviteit in uw magazijn vergroot.

LoadCheck

LoadCheck helpt u om te bepalen of uw truck lading meeneemt, of niet. Door de informatie te combineren met de gegevens van TruckFinder en de RouteOptimizer, kunt u intelligente analyses maken van alle ritjes met en zonder lading. Zo kunt u de productiviteit verder vergroten.

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.

IFOY Award 2017
IFOY 2017

Onze Indoor positioning oplossing heeft de IFOY award gewonnen!

Downloads

Brochure Indoor Postioning

Nieuwsgierig? We nemen u in onderstaande video mee in het proces: