werknemer van de maand

Nieuwe palletwagens & stapelaars

Uw werknemer van de maand.

Versterking van uw onderneming voor transport- of stapelactiviteiten. Verplaats zware ladingen, eenvoudiger en veiliger dan ooit tevoren.

Zeg uw oude hand palletwagen nu vaarwel en kies voor nieuwe ondersteuning. Stapelen, opslaan of transporteren, ook voor uw speciale toepassingen vinden wij de juiste werknemer. Kies voor de professionele kwaliteit van Jungheinrich voor een spotprijs.

Met de nieuwe elektrische palletwagens EJE M13/M15 en de elektrische stapelaar EJC M10 met mono- of duplexmast, gaat het werk gemakkelijk en veilig. De krachtige elektronische aandrijving zorgt voor voldoende ondersteuning in uw werkzaamheden. De ingebouwde lader zorgt ervoor dat u de nieuwe elektrische palletwagens snel weer kunt opladen. Met ieder stopcontact. Zo zijn deze palletwagens ook voor spontane toepassingen en werkzaamheden optimaal uitgerust.

Bestel de nieuwe elektrische palletwagens en stapelaars in de Jungheinrich PROFISHOP

Stapelen, opslaan en transporten. Beleef de nieuwe elektrische palletwagens en stapelaars in actie.

Bekijk nu typische inzetsituaties van de nieuwe Jungheinrich palletwagens en stapelaars in de volgende video! Zij zijn zeker een versterking voor uw collega’s en uw organisatie.

U vindt zeker de geschikte werknemer bij Jungheinrich – De elektrische palletwagens EJE M13/M15 of de stapelaar EJC M10 met mono- of duplexmast.

Verplaats eenvoudig zware lasten.

Stuur uw oude elektrische palletwagen met pensioen. Met de nieuwe elektrische palletwagens van Jungheinrich verplaatst u zware ladingen gemakkelijk en ergonomisch dankzij de elektrische aandrijving.

Beschikbaar voor een voordelige prijs.

Technische hulpmiddelen die u af en toe voor kortdurende toepassingen nodig hebt, hoeven niet veel geld te kosten. Met de nieuwe elektrische pallettrucks krijgt u beproefde professionele kwaliteit voor een spotprijs.

Altijd en overal bruikbaar.

Dankzij de ingebouwde lader zijn deze elektrische palletwagens altijd inzetbaar. Doordat de palletwagens in elk stopcontact kunnen worden opgeladen, bent u ook voorbereid op onverwachte werkzaamheden.

Flexibel en praktisch in gebruik.

De EJE M13 en de EJE M15 zijn verkrijgbaar met een optionele geïntegreerde weegschaal. Ook de ontvangstcontrole van uw goederen wordt eenvoudiger.

Extreem wendbaar dankzij de compacte afmetingen.

Het compacte design en de geringe voorbouwlengte, garanderen een maximale wendbaarheid. Dankzij de lage bouwhoogte kunnen de nieuwe elektrische palletwagens ook in kleine magazijnen optimaal worden ingezet.

Meer veiligheid tijdens het dagelijkse werk.

Onze nieuwe elektrische pallettrucks bieden een uitstekende rijstabiliteit en stabiliteit in de bochten. De compacte afmetingen zorgen ook bij kleinere chauffeurs voor een optimaal zicht op de vorkpunten en de diepe voetbescherming vermindert het risico op letsel.

Lagere servicekosten dankzij de onderhoudsvrije accu.

De gel accu maakt in combinatie met de ingebouwde lader flexibele toepassingen mogelijk zonder dat deze met water moet worden bijgevuld.

Bestel de nieuwe elektrische palletwagens en stapelaars in de Jungheinrich PROFISHOP