Vorkheftruck

Vorkheftruck

De juiste vorkheftruck voor u!

Jungheinrich heeft zeker de passende vorkheftruck voor u. Wij bieden een breed programma aan vorkheftrucks voor het heffen, stapelen en vervoeren van lasten. Bij ons kiest u uit meer dan 600 verschillende varianten vorkheftrucks, palletwagens of magazijntrucks.

Vraag hier een adviesgesprek aan

Deskundig aanschaf van een vorkheftruck

Het gebruik van de vorkheftruck, bijvoorbeeld in ploegendiensten of binnen- of buiten, is een belangrijke factor in uw keuze. Voor een lichte binneninzet, éénploegendienst met incidentele tussenladingen of meerploegendienst met accuwisselen is een elektrische vorkheftruck zeer geschikt. Bij een zware buiteninzet of continue meerploegeninzet is een vorkheftruck met verbrandingsmotor vaak de meest voordelige keuze. Verbrandingstrucks worden onderverdeeld in diesel- en LPG-vorkheftrucks.  Wij berekenen graag welk type vorkheftruck voor u het meest voordelig is.

Waarom een vorkheftruck van Jungheinrich

De Jungheinrich vorkheftruck scoort hoog door zijn zuinigheid, productiviteit, ergonomie en plezierige rijeigenschappen. Wij bieden u de laagste kosten per palletverplaatsing. En alleen bij Jungheinrich profiteert u van een 24-uurs vorkheftruck service. Neem contact op voor deskundig advies.

Elektrische vorkheftruck >

Elektrische vorkheftruck

Elektrische vorkheftrucks. Driewiel en vierwiel uitvoeringen. Capaciteiten van 1 tot 5 ton.

 

 

Diesel/LPG vorkheftruck >

Diesel en LPG vorkheftruck

LPG vorkheftrucks en diesel vorkheftrucks. Capaciteiten van 1 tot 9 ton.

Een deskundig antwoord op uw vragen