Internationale Heftruck van het Jaar 2017

FleetRadar: onze Indoor Positioning oplossing

Indoor Positioning wint de Heftruck van het Jaar 2017 award.

In 2013 hebben wij deze bijzondere prijs voor het eerst in ontvangst mogen nemen. Sinds dat jaar zijn wij elk jaar genomineerd en zijn we ook elk jaar in de prijzen gevallen. Wat houdt deze prijs eigenlijk precies in? De International Forklift of the Year (IFOY) awards worden elk jaar uitgereikt aan bedrijven waarvan producten of oplossingen genomineerd zijn in de logistieke sector.

De awards worden uitgereikt in verschillende categorieën. De winnaar wordt gekozen aan de hand van twee factoren. Enerzijds worden de producten onafhankelijk getest door Theo Egberts van Logistics Inside. Daarnaast is er een jury samengesteld van bekende experts in de branche. Samen bepalen zij wie er met de prijs vandoor gaat. 

De IFOY Award 2017 in de categorie Special of the Year is gegaan naar het Indoor Positioning softwareprogramma van Jungheinrich: FleetRadar. De internationale jury koos voor dit intelligente systeem omdat het programma heel eenvoudig al het intern transportmateriaal kan vinden. Een echte must-have voor 2017.

 

 

Meer over Indoor Positioning: FleetRadar

De beslissende factor voor de jury was de uitmuntende marktrelevantie en het zeer hoge klantvoordeel. De redenen van de jury: ’’De indoor lokalisatie oplossing biedt een scala aan voordelen voor de klanten, dankzij de verbeterde transparantie en de verhoogde productiviteit van de truckvloot.

Het concept maakt gebruik van smartphones en bluetooth technologie, waardoor het niet alleen toepasbaar is voor voertuigtypes van verschillende fabrikanten maar ook geïmplementeerd en aangepast kan worden. Snel en tegen lage kosten. De meest voorkomende nadelen van andere technologieën, zoals hoge kosten of gevoeligheid voor vuil, gaan in dit geval niet op.’’ 

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.

Benieuwd wat Indoor Positioning inhoudt? Bekijk de video: